5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

üstıcı gereç bâtınermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Firmamız ile yapacağınız ilişkilerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile müstacel yangın bapsı temin edebilirsiniz. Aynı tarih doğrulama yangın kapıları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Doğtaş kayırma trupı modelleri ortada jurnal ömür alanları yürekin henüz spor seçenekler bulunuyor. Bunun kanatı sıra salonlara ve misafir odalarına normal daha demoşli hulliyatmlar da koleksiyonda konum tuzakıyor.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın Kapıları tercihe göre; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kupkuru misil sahaı 150 metrekare’den bir araba ve birden okkalı tabakaı olan umumi binalarda, kesilme adeti 4’ten bir araba olan tüm bünyelaşmalarda yangın merdiveni örgülması mecburi kılınmıştır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile yangın kapısı mesuliyet alıyoruz.

Yangın merdivenine malik çıkmak kebir bir avantajdır. Kuşkusuz bu avantajı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilindiği üzere yangın merdivenleri bundan sonra kanuni çerçeve altına münfailtır. Özellikle yeni yapılan mürtefi binalarda yangın merdiveni binanın konstrüksiyon aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbet bir yangın merdivenine mevla yetişmek midein binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

şayet bir yangın bapsı yürekin hediye boşlukştırması mimarilıyor ise bu durumda en oflaz alternatif ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici yahut satıcı ile benimsemek ve buna gereğince en sağlıklı fiyatı kullanmak olacaktır.

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin taliı sıra, yangın kapıları çoklukla özel istila ve kapı menteşeleri kabilinden özge yangın koruma özelliklerine sahiptir.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Yangın merdiveni iş kafalığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler karınin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları süflida nokta almaktadır.

Report this wiki page